Informationssida

Vår bystuga är belägen i den natursköna byn Solvarbo, 7 km norr om Säter i dalarna. Byn är omgiven av skog och åkrar. Några kilometer från byn ligger en sjö med allmän badplats. I byn finns ungefär 130 hushåll. Bystugan byggdes av bybor under åren 1970-1974. Stugan består av två våningar och vi kan ta emot max 150 gäster. Festlokalen med bar och portabel scen, stolsförråd, kök och handikapptoalett finns i markplanet. I källarplanet finns en samlingssal med 50 sittplatser, kök, kapprum och toaletter. Föreningen har ca 130 medlemmar och vi ser gärna att fler är med och stöttar vår verksamhet genom att bli medlem. Vi hälsar alla intresserade välkomna att ta del av vår verksamhet. Stugan är en samlingslokal och den används för olika sammankomster såsom möten, fester, kurser osv.

Lämna en kommentar